swing
.Carmine kontaktes på e-post
.mail@carmineghersi.net
.Eller kontakt webmaster på
.webmaster@carmineghersi.net

.Du kan også lese om Carmine på Myspace
.www.myspace.com/carmineghersi
.Hans band Sunblood er også å finne her på
.www.myspace.com/sunbloodrock

............


Eric Caudron

Artister blir ikke kunstnere, de er det allerede, selv om de ikke alltid vet om det. Eric var bare 5 år gammel da han gikk ut på scenen for første gang, i fotsporene til sin far, som er en klovn. Han holder vanligvis til bak kulissene med andre artister som venter på å utføre sine show. Han har sterke minner fra denne tiden, minner som påvirket hans kunstneriske karriere. Når han var syv år gammel, begynner han å lære trekkspill som hans bror hadde holdt på med noen år. Men, han var ikke sikker på at dette instrumentet var laget for ham. Han fortsatte å lære det til han var 12 år, siden hans foreldre insistererte og ble medlem av "Accordéon Club de Thourotte", et band med tyve trekkspillspillere og en trommeslager, og var i den tredje raden med juniorer. Han ble mer og mer opptatt av tromming enn sitt eget instrument, og når han var hjemme, praksiserte han ... trommer, med bokser og kasser og med et par strikkepinner han hadde lånt fra sin mor (og en god del av dem gikk i stykker)!

Jul

For en merkelig gave det var julen 1977... Bare en konvolutt med et stykke papir inni og noe sto skrevet: "Kupong for et trommesett til å ta med på musikkforretning X ...". Han gikk ikke til butikken, han løp så fort han kunne! Og siden spilte han på sine trommer hvert eneste minutt han kunne. Han holdt også på å lære å spille trekkspill, men hans virkelige lidenskap ble tromming. To år senere, spilte han med Accordéon klubben som ... trommeslager! På den tiden spilte han trommer med mindre band også, hovedsaklig populærdans, men han startet sitt første rockeband '60' og spilte covers, samt noen originaler. Han møtte mange musikere i løpet av alle disse konsertene, og han kunne tilfredsstille sin lidenskap: tromming! Hvert år når det var morsdag, ble det holdt en offentlig dans i hjembyen som han gikk til med venner for å studere hvordan trommeslagerne spilte ...

Gnisten


Eric er litt sjenert, så han er ikke den som ber om å spille en låt eller to med et band, men om vennene hans ber ham om det, så blir forespørselen akseptert! Og slik gikk det til at Eric ble satt på scenen bak trommene og spilte med en gitarist som heter ... Carmine Ghersi! De spilte Johnny B Goode og ... en trommesolo! Både publikum og musikere ble forbløffet over den unge trommeslagerens talent og stor applaus fulgte. Så de spilte et par andre sanger før Eric gav trommestikker tilbake til eieren sin. Uansett så startet historien her. Carmine og Eric spilte siden flere dansekonserter med forskjellige band og snart med en ny ramme for Carmine bandet Aloysius & Friends. Et par konserter og noen innspillinger ble utført, men epoken var ikke klar for slik musikk i Frankrike. Det er den tiden da Eric godtok forespørselen fra sin far, en August, til å bli en hvit klovn og reise på tur med ham. Tilbake på scenen, men ikke helt den samme seg. Heller ikke med det samme publikum, men fremdeles stor takknemlighet for talentet sitt, til og med fra berømte sirkusfagfolk som Emilien Bouglione.

Sunblood

Carmine jobbet med et nytt prosjekt, fortsatt en trio, men mer kraftfull rock. Mer grunnleggende og med enda mer energi! Selvfølgelig ble Eric kontaktet og aksepterer på strak arm. De finner en bassist og dette ble begynnelsen på konserter av en ny formel. Det ble en stor suksess, så de bestemte seg for å spille inn en CD, ' From Where The Sun Stands' som fremdeles er i salg, men kanskje ikke så mye lenger. Etter noen år med konsertopptredener bremset aktiviteten til bandet opp, Sunblood tok til å døse av. Ingen show for Eric på ganske mange år, som var vanskelig for ham å akseptere, så etterhvertbegynte han å forberede noe nytt. Et show basert på sanger av det franske populære sangeren Renaud, hvor han spilte rytmedel på gitar og ble ledsaget av en annen gitarist. Han gikk på scenen med navnet "Léon" inntil gitaristen sluttet. Etter noen rolige måneder møter han igjen Carmine og Rico. Det betydde Sunblood! Bandet er på vei igjen, og dette eventyret er begynt igjen!